Zdrava dnevna rutina Helene Blagne, nič čudnega, da je videti tako dobro

Zdrava dnevna rutina Helene Blagne, nič čudnega, da je videti tako dobro (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
9. 6. 2021

Naša priljubljena pevka je vedno videti lepo in urejeno, tudi med telovadbo.

To je Helena Blagne pokazala kar sama, saj je s svojimi oboževalci delila prizor, s katerim je jasno dala do znanja, kaj je del njene dnevne rutine - skrb za svoje telo oziroma tek. "Ne popuščamo... Jaz sem svoje danes že odpikala," je ob lepem prizoru zapisala Helena.

Sicer pa številni ugotavljajo, da pevka resnično ne popušča, ko gre za videz, saj kljub temu, da se je lotila telovadbe, ni pozabila na diskretni make-up, tak, kot je primeren za tako dejavnost. Ker se dobro zaveda, da je marsikomu za zgled, s svojim primerom rada opogumi še druge, da se lotijo zdrave telesne dejavnosti in tako poskrbijo zase.

Sama je pravi dokaz, kako se tovrstna skrb obrestuje, saj je njeno telo vitko, mladostno in čvrsto, koža na obrazu pa napeta in brez gubic. Kljub temu, da ni več rosno mlada, se ji leta prav nič ne poznajo. Z redno telovadbo ohranja vedrino duha in prožnost telesa, kar ji pride še kako prav, ko je treba stopiti na oder. Za nastope, na katerih res da vse od sebe, potrebuje veliko kondicije - tako pevske kot fizične.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Priporočamo