Zdrave krompirjeve počitnice v Termah na morju

V hotelih LifeClass čaka malčke veliko zabavnih doživetij  (foto: LifeClass) LifeClass
17. 10. 2014 | Promocijsko sporočilo

Prihaja čas krompirjevih počitnic, ki kar kličejo po zasluženem oddihu, sprostitvi, kakovostnem času z družino in sončnimi aktivnostmi za velike in majhne. Kam bi se podali tokrat?

Naša Obala je vabljiva tudi na jesen! Z družino lahko skočite v pravi časovni stroj – nove bazenske komplekse s termalnim Pramorjem, pokukate v Mini Klub, poskusite nova wellness doživetja za velike in majhne ali pa raziščete čudovite vasice slovenske Istre ter okušate zdravo mediteransko kulinariko. V Termah na morju – hotelih LifeClass Portorož z vsakim doživetjem pričarajo zdrave užitke, zato vas tudi v jeseni pričakujejo samo zdrava družinska doživetja. V času krompirjevih počitnic pa tudi brezplačno gostijo enega otroka do 14. leta v družinski sobi, za drugega pa nudijo 30 odstotni popust.

Zdrava otroška doživetja: Wellness za otroke, Mini Klub dogodivščine in termalno Pramorje

Ste že poskusili wellness doživetja skupaj z vašimi malčki? Hoteli LifeClass Portorož ponujajo zdrava wellness doživetja za vso družino, saj so v sedmih wellness centrih Term & Wellness LifeClass na voljo tudi razvajanja za najmlajše. Tisočeri barvni mehurčki bodo razvajali najmlajše obiskovalce v barvni kopeli Bubble-me, mali korenjaki pa lahko odkorakajo tudi v barvito solno sobo na zdravilno solno terapijo v skupinski animaciji ter na Vichy ali pravo Ayurveda masažo za otroke. Privoščite tudi njim sprostitev, okrepitev zdravja, pomiritev in malce drugačno zdravo zabavo.

Obiskovalci Portoroža pa lahko skočite tudi v kar 42.000 let staro Pramorje! Otroci bodo v novih bazenskih kompleksih Pramorja iskali mamuta in ostale junake iz pradavnine, starši pa se bodo prepuščali njegovemu viru energije, zdravja in osvežitve. Zaplavate lahko tudi v bazenih z morsko vodo in čudovitim pogledom na piranski zaliv.

Ker pa je v času krompirjevih počitnic tudi noč čarovnic, bo v hotelih LifeClass navduševala animacijska ekipa tako z zdravimi, kot tudi s čarovniškimi Mini Klub aktivnostmi. Pričakujejo vas plesne in ustvarjalne čarovniške delavnice, zabavne igre z junaki iz risank, družabne igre, čarovniške manikure in poslikave obrazov, kvizi, večerne družinske zabave, čarovniški plesi in še in še.

Pridružite se zdravim in zabavnim doživetjem, ki bodo te krompirjeve počitnice samo v Portorožu. Zdrava družinska doživetja v hotelih LifeClass že od 50 € na osebo na noč. 1 otrok do 14. leta biva brezplačno.

Priporočamo