Že šesta televizijska poroka!

Že šesta televizijska poroka! (foto: Janez Kotar) Janez Kotar
Vir: Lady
21. 3. 2017

Televizijska poroka? Zakaj pa ne! V priljubljeni oddajo Dobro jutro bodo tako poročili že šesti par. Akcijo gledalci spremljajo vsak ponedeljek zjutraj v živo v oddaji Dobro jutro. Letos se za možnost poroke pred kamerami potegujejo trije pari, poleg tega jih bodo letos čakale še partnerske preizkušnje, poroka pa se bo zgodila v Žički kartuziji.

Akcijo TV-poroka lahko gledalci spremljajo vsak ponedeljek zjutraj v živo v oddaji Dobro jutro na prvem programu Televizije Slovenija. Gledalci bodo s telefonskim glasovanjem med tremi finalnimi pari izbrali zmagovalca akcije, pri čemer bodo skozi več oddaj lahko glasovali za vse tri pare. Zmagal bo par, ki bo skupno prejel največ glasov.

Pari na preizkušnji v Slovenskih Konjicah

Novost letošnje televizijske poroke je, da so pari skupaj preživeli nekaj dni v Slovenskih Konjicah, kjer so jih čakale različne partnerske preizkušnje. Pomerili so se v partnerskih igrah v Žički kartuziji, umetnosti ljubezni pa so se učili z Brunom Šimlešo, sociologom, piscem in kolumnistom ter avtorjem številnih knjižnih uspešnic.

Poglobljeno o odnosih s komentatorji televizijske poroke

S televizijsko akcijo oddaja Dobro jutro načenja tudi teme, povezane s poroko, partnerskimi in družinskimi odnosi. Gledalce bosta k razmišljanju o odnosih spodbujali stalni komentatorki Saša Einsiedler in Vesna Jarc. Sašo Einsiedler številni poznajo kot televizijsko in radijsko voditeljico, danes pa je komunikacijska trenerka, svetovalka, mediatorka in avtorica knjige Moja samopodoba je moja odločitev. Vesna Jarc se s partnerstvom ukvarja celostno, posebno pozornost daje tudi spolnosti. Je specialna pedagoginja, študirala je na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju ter opravila tudi številne specializacije. Ima veliko terapevtskega znanja, saj vsak dan opravlja terapije z raznolikimi pari. V vsaki oddaji se bodo stalnima komentatorkama pridružili različni gostujoči komentatorji, kot prvi je gostoval televizijski voditelj in glasbenik Blaž Švab.

Trije pari se predstavijo

Prvi par sta Karin Lazar in Urban Žertek, ki prihajata iz Zasavja, on je 27-letni električar elektronik, ona je 22-letna študentka tehniške varnosti. Pred kratkim sta si ustvarila skupen dom, saj si želita družine. Spoznala sta se na zmenku na slepo in že šest let ustvarjata skupno življenjsko zgodbo, ki jo želita kronati s televizijsko poroko. Jasmina Ban, 33-letna kozmetičarka, in Matej Pistotnik, 28-letni izmenovodja in inženir logistike, prihajata s Primorske. Sta starša dveletnega Arneja. Svojo ljubezensko zgodbo sta začela pred osmimi leti, pravita pa, da sta čedalje bolj povezana, saj ju življenje ves čas preizkuša. Vanja Rajter in Blaž Zavolovšek prihajata iz Zgornje Savinjske doline, ona je 20-letna frizerka, on 28-letni inženir strojništva. Sta pozitivna in optimistična, počasi ustvarjata skupno življenje in gradita hišo. Zanimivo je, da se nista prijavila sama, temveč ju je prijavila sodelavka.

Eva Jandl