Že več kot deset let je od tega, ko so ga klicali 'Nino čokolino'

Že več kot deset let je od tega, ko so ga klicali 'Nino čokolino' (foto: Osebni album) Osebni album
14. 8. 2019

Nino Ošlak je na glasbeni sceni prisoten že skoraj deset let. Če je na začetku svoje kariere veljal za nekoliko sramežljivega fanta, je danes postal zelo ustvarjalen mladenič, poleg tega pa je eden redkih glasbenikov, ki je postal akademik in ki poučuje glasbo.

28-letni glasbenik, ki bo kmalu obrnil nov list življenja, tako te dni končuje z zadnjimi snemanji za novo, že tretjo avtorsko ploščo, ki bo izšla jeseni. S ploščo bo pevec, avtor in producent oboležil svojih prvih 10 let ustvarjanja v svetu popularne glasbe.

"Izjemni uspehi mojih zadnjih hitov so mi dali še dodatno motivacijo, da ustvarim kar cel album. Plošča je sicer počasi nastajala vseskozi od izida zadnje (Pod tušem, 2016), bolj intenzivno pa zadnje leto, predvsem pa zadnje mesece. Letošnje poletje je bilo zame precej delovno, ustvarjalno, saj sem napisal tudi nekaj skladb za druge izvajalce, in sicer za Anabel, Nušo Derenda, Tilna Lotriča ... Sem si pa kljub intenzivnemu snemanju nove plošče, privoščil krajši oddih. Poletje je pač moj najljubši letni čas in ga vedno izkoristim kolikor se da. Se pa letošnje jeseni zelo veselim, ker poleg plošče in novih pesmi prihaja še veliko zanimivih projektov in vsega dogajanja povezanega s praznovanjem moje 10 obletnice ustvarjanja. Več pa že kmalu," je za Govori.se povedal Nino Ošlak, ki so ga nekoč, pred davnimi desetimi leti, ko je postal polonoleten, tu in tam hudomušno klicali 'Nino čokolino', sploh ker je večkrat dejal, da obožuje čokolino, ki si ga tu in tam privošči še danes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kratka pavza na ☀️ Potem pa snemat naprej🎧 Nova PLATA prihaja jeseni, nooroo se veselim!!😄😄 #newalbum #newsongs #studiosession #composing #writinglyrics #ninooslak

A post shared by N I N O O Š L A K (@nino.oslak) on

Priporočamo