Zele zaradi Kaly prekinil turnejo

23. 10. 2014

Zele Lipovača se je raje kot mladim misicam posvečal Kaly Kolonič.

Zele Lipovača, vodilni član skupine legendarnih Divljih Jagod, je prekinil Balkansko turnejo zaradi Slovenke. Prišel si je namreč ogledati najbolj prestižen lepotni izbor pri nas, ki je potekal pred dnevi v Ljubljani. Marsikdo bi mislil, da je Zele prišel v Slovenijo zaradi tekmovalk, a temu ni tako.

Rocker si je prišel ogledati veliki šov samo zaradi voditeljice Kaly Kolonič, s katero sta dobra prijatelja, Kaly pa skrbi tudi za PR divjih rockerjev. Eden izmed največjih glasbenih virtuozov Balkana je znan tudi po tem, da obožuje modo in da že skorajda tri desetletja, odkar obstajajo Divlje Jagode, na odru nosi čisto samosvoj stil, zato si je tekmovalke za Miss Universe Slovenije z veseljem ogledal, a tako kot voditeljica ga ni fascinirala nobena.

Marsikdo ne ve, da je Zele tudi odličen kuhar, kar ženske poleg njegove kitare še posebej privlači. "Če ne bi bil glasbenik, bi bil zagotovo kuhar. V bistvu sem prepričan, da celo bolje kuham, kot igram kitaro," je v smehu zaupal priznani virtuoz. V Slovenijo je na Miss Universe prišel samo za nekaj uric, toliko, da si je ogledal šov in poklepetal z voditeljico, nato pa se je spet vrnil na turnejo. Divlje Jagode kmalu prihajajo tudi k nam, najverjetneje že v naslednjih mesecih in po Sloveniji bo moč ponovno slišati legendarno pesem Motori, ki jo obožujejo vse generacije.

Značke: Divlje

Priporočamo