Žena Branka Čakarmiša zdaj povedala pravo resnico o tem, kakšen mož in oče je

Žena Branka Čakarmiša zdaj povedala pravo resnico o tem, kakšen mož in oče je (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
19. 12. 2021

Katja Kovačič Čakarmiš, vaditeljica terapevtske joge, ki je poročena s programskim direktorjem POP TV, Brankom Čakarmišem, je razkrila, kakšen oče in mož je v resnici in kako naporno je materinstvo.

"Ni vedno lahko, še posebej, ko imaš družino, zato brez podpore partnerja ne gre. Branko je čudovit očka in mož, ob njem, z njim zmorem. In vem, da sem zato res prava srečnica.

Materinstvo te spremeni, to je dejstvo. Iz tebe potegne lastnosti, ki jih prej niti nisi poznala ali potrebovala. Vsekakor sem postala bolj potrpežljiva, ustvarjalna pri svojih pristopih k vzgoji ... In kaj naj rečem, postala sem mama.

Zaščitniška, topla, včasih utrujena, neprespana, zaskrbljena. Velikokrat nasmejana in presenečena, kaj vse zmore eno tako malo bitje - od stavkov, nepozabnih izjav, do smisla za humor in tudi neomajne trme. Presenečenj nikoli ne manjka. 

Ves čas se je treba usklajevati in čas razporejati tako, da za vsakega ostane samostojni čas in da vsi skupaj preživimo ure, popoldneve in dneve. To ni vedno lahko, saj je tempo življenja hiter in prevečkrat naporen. Včasih si je ta čas treba prav izboriti, a je vedno vredno."

Vir: Žurnal24