Žena Jerneja Damjana odkrila svoj recept za vitko linijo

Žena Jerneja Damjana odkrila svoj recept za vitko linijo (foto: Darja Štravs Tisu) Darja Štravs Tisu
2. 7. 2019

Voditeljica Taya Damjan, ki na Hitradiu Antena skrbi za dobro voljo in glasbo, nam je zaupala recept za svojo lepo postavo. 

Zgovorna Taya Damjan ne samo pred poletjem, temveč celo leto pridno skrbi za fit formo. S hčerko Niki in možem Jernejem Damjanom se veliko giba v naravi ter se zdravo prehranjuje. »Najraje imam sadje in jogurte, sploh za zajtrk. Predvsem mi to paše poleti. Ne jem pa glutena, zato je moja prehrana nekoliko odvisna tudi od tega. Vendar s tem nimam težav. Še vedno zase najdem odlično pico ali testenine. Poleti mi najbolj paše morska hrana, na morju bi lahko vsak dan jedla samo lignje,« je povedala Taya, ki se vsake toliko tudi pregreši.

»Moja največja razvada je čokolada in z njo se pregrešim vsak dan, kadarkoli (smeh).  Občasno tudi s kakšnim kosom navadne pice, temu se ne morem izogniti,« je povedala radijka. 

V boj proti celulitu se je podala z učinkovito metodo, na katero prisegajo številne zvezdnice. »Glede na to, da je veliko mojih sodelavk že preizkusilo maderoterapijo, sem tudi jaz podlegla temu trendu. Moram priznati, da je to nekaj tako dobrega, zato sem se odločila izpeljati celotno terapijo desetih obiskov,« je navdušeno povedala radijka.

Priporočamo