Ženske po svetu si želijo biti podobne Melanii Trump

Ženske po svetu si želijo biti podobne Melanii Trump (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
18. 7. 2017

Prva dama Združenih držav Amerike, Melania Trump, ni samo s svojo lepoto in modnim slogom ter določenimi dejanji od januarja, ko je postala ena od medijsko najbolj zanimivih osebnosti na svetu, osvojila številnih žensk po svetu.

Pred dnevi je eden izmed najbolj branih italijanskih tednikov Gente razkril še zadnjo norost in željo premožnih žensk v Ameriki in po svetu. Te v zadnjem času rade posegajo po lepotnih popravkih obraza, saj želijo imeti enake poteze, kot jih ima prva dama Amerike.

Italijanski časopis o Melanii piše kot o sanjski Veneri, ki je v določenih ženskah vzbudila željo, da postanejo sanjske ženske za svoje moške. Skozi krajši pogovor z lepotnim kirurgom dr. Franklinom Rosom iz Houstona razkrivajo, da je veliko pacientk, ki bi bile rade podobne svojim ženskim idolom, zato je v zadnjem času še več povpraševanja po lepotnih posegih na obrazu in predvsem po potezah Melanie.

Čeprav so Melanio mediji sprva opisovali kot hladno žensko, ki ne pokaže svojih pravih čustev ter stoji preveč v ozadju Donalda, so po predsedniškem obisku Trumpovih v Evropi popolnoma spremenili mnenje ter jo zdaj kujejo v zvezde. Priljubljenost Melanie je v tem trenutku, potem ko se je preselila v Belo hišo, po zadnjih raziskavah večja od priljubljenosti ameriškega predsednika, moža Donalda Trumpa.

Alojz Petrovčič