Ževža se predstavlja z novo pesmijo Povej mi

8. 4. 2019

Mlad umetnik, ki smo ga spoznali v oddaji Slovenija ima talent, se je predstavil širši javnosti z igro besed, s katero se je dotaknil marsikaterega srca, ter postal velik navdih.

Svojo glasbeno pot začel kot mladi ustvarjalec, ki si je želel, vztrajal  ter se učil na vsakem koraku. S svojo predanostjo in željo je kljub govorni napaki in ostalim oviram vedno iskal pozitivno plat življenja, pomagal drugim ter spoznaval samega sebe. "Preden sebe predstaviš, moraš sebe spoznat, živeti brez ovir in sebe imeti rad!"

Besedila skladb, s katerimi se Ževža opisuje, zvenijo zelo prepričljivo, saj gre za zgodbe, ki so del njegovega življenja, njegove preteklosti in hkrati sedanjosti. Kot vsak glasbenik, ki ustvarja svojo avtorsko glasbo, si je tudi Ževža želel izdati svoj album. Po izkušnjah iz freestyle tekmovanj, nekaj posnetih skladbah, nastopih in sodelovanjih je skupaj z glasbenim porducentom Andrejem Supančičem začel ustvarjat svoj prvi album. Ževža je z naslovno skladbo Bodi to, kar si, predstavil sebe in svojo življenjsko zgodbo, s skladbo Vrjemi vase, pa je dokazal, da je človek, ki se zna postaviti v kožo drugega.

Za skladbo Povej mi, ki  je izpoved mladega ustvarjalca in govori o težavnem ljubezenskem razmerju, je nastal tudi glasbeni spot. Zgodbo sta skozi sodobni ples upodobili odlični plesalki Katja Kolarič in Ondina Kerec, spot pa je nastal po scenariju Andreja Supančiča, ki ga je tudi režiral, direktor fotografije Igor Pečoler, pa je z njegovo NoVisuals produkcijo poskrbel za vrhunski vizualni izdelek.