Zgodi se lahko vsakemu med nami, tudi Špeli Grošelj, a ona je odkrito priznala, kaj je naredila

Zgodi se lahko vsakemu med nami, tudi Špeli Grošelj, a ona je odkrito priznala, kaj je naredila (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
16. 9. 2021

Počitek je pomembna reč, s tem se strinjamo vsi, kajne?

Nekateri si ga privoščijo tudi sredi dneva oziroma popoldan, po dobrem obroku. Ljudje, ki so vpeti v vsakdanje obveznosti in hitenje, imajo morda zaradi tega malce slabo vest, a povsem brez potrebe - to pomeni, da so poskrbeli zase in za svoje zdravje, saj spočiti lahko veliko bolje funkcioniramo.

No, tudi Špela Grošelj, priljubljena pevka in voditeljica, za katero se zdi, da ima ogromno energije, občasno potrebuje malce počitka, kar je v Instagram zgodbi prostodušno priznala in objavila sliko, na kateri je brez trohice make-upa in je videti odlično!

"Tok sem ratala utrujena okoli 16.30, da sem začorila za 2 urci," je zapisala. Oboževalci ji zagotovo iz vsega srca privoščijo počitek, ki ga je očitno potrebovala.

V zadnjih dneh je vreme nekoliko spremenljivo in to ima vpliv na številne ljudi, ki pravijo, da kar na lepem začutijo utrujenost. Morda je med njimi tudi naša pevka, ki dobro ve, da je sebe treba postaviti na prvo mesto - in to je tudi naredila.

Špela Grošelj

Priporočamo