Zgodi se tudi najboljšim: Helena Blagne je na dopustu sedla na kolo, a je padla - vse skupaj pa je ovekovečila s kamero

Zgodi se tudi najboljšim: Helena Blagne je na dopustu sedla na kolo, a je padla - vse skupaj pa je ovekovečila s kamero (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
11. 2. 2021

Pred kratkim se je naša priljubljena pevka odpravila na dopust v tujino, nekam, kjer je trenutno toplejše.

Lani je v zimskem času obiskala Tajsko, od koder je svoje oboževalce razveseljevala z lepimi prizori tamkajšnjih plaž, glede letošnje lokacije pa je nekolikanj skrivnostna, saj ni razkrila, kam se je odpravila. Na svojem Instagram profilu je ob prihodu le delila sliko čudovite, peščene plaže.

Zdaj pa je pokazala, kaj počne v času, ki si ga je vzela samo zase. Okolico očitno raziskuje s kolesom, saj je objavila posnetek svoje vožnje z njim. A zgodila se ji je manjša nevšečnost, saj je med kolesarjenjem padla. Očitno padec ni bil prehud, saj se je Helena hitro pobrala.

"Ful ponosna, po doooolgem času spet na biciklu.... dokler... ups!" S temi besedami je Helena komentirala posnetek, na katerem jo lahko občudujemo povsem sproščeno in brez trohice make-upa. Njeni sledilci so ji takoj položili na srce, naj pazi nase in ji iskreno privoščili lepo dopustovanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)