Se Ediju Pucerju in Janiju Muhiču treseta stolčka? Takole odgovarja POP TV!

5. 8. 2023
Deli

V teh poletnih dneh smo na POP TV videli že kar nekaj različnih kombinacij v oddaji 24ur, pred časom pa je na voditeljski stolček sedel tudi nekdo, ki ga tam do zdaj nismo videvali in seveda je mnoge zanimalo, kaj se dogaja.

1 / 2
Mediaspeed

V teh dneh je kot strela z jasnega udarila, da je s POP TV odšla voditeljica in novinarka Nataša Gavranić in mnogi so bili ob tem nemalo presenečeni, saj so jo številni vzeli že povsem za svojo in jo spustili v svoje dnevne sobe, zato jih je novica o njenem nenadnem odhodu precej šokirala. Zdaj pa je gledalce POP TV vznemirila nova sprememba, ko so nedavno na malih ekranih videli novega voditelja oddaje 24ur in sicer je osrednji dnevnik vodil mladi Žiga Bonča, ki ga na tem mestu do zdaj nismo videvali. Vsekakor je bilo to za mnoge veliko presenečenje in seveda so se začela ugibanja, kaj to pomeni za voditelja Edija Pucerja in Janija Muhiča. Zdaj je s POP TV tudi že prišlo prvo pojasnilo in zdaj je končno jasno kaj se dogaja in kakšna je usoda priljubljenih dveh voditeljev. Berite dalje ...

Preberite še: "Le kje počitnikujeta Tina Gaber in Robert Golob?" se sprašuje pol Slovenije, ampak če ste pozorno …

Bonus video: Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil uspešnega slovenskega smučarja skakalca Žigo Jelarja, ki pa je precej več kot zgolj nadarjen športnik. Pred kratkim je skočil tudi na nekoliko drugačen oder. Lotil se je glasbene kariere in že izdal svoj prvi album.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord