Žiga je po grožnjah doživel še fizični napad

30. 6. 2015

Kontroverzni član letošnje družine Big Brother je po grožnjah, ki jih je prejel pretekli mesec, zdaj doživel tudi čisto pravi fizični obračun.

"V spremstvu Tiborja in še dveh prijateljev sem čakal na taksi v centru Ljubljane, ko je k meni pristopil mladenič in me vprašal: 'A si ti tisti peder iz Big Brotherja?' in sem mu dogovoril, da nisem, da sem gej Žiga iz šova Big Brother. In potem se je začelo. Bežanje in obramba mojih prijateljev, ki se jim še danes zahvaljujem, da so se tako potegnili zame," dogodek opisuje Žiga, ki je napad tudi prijavil policiji, na kateri pa niso mogli ukrepati, saj sta storilca zbežala.

"Posledice? Otečena roka in strah pred ljudmi," nam je povedal Žiga, ki se zdaj izogiba sprehodom v poznih večernih urah.

"Videl sem, kako zaostajamo v mišljenju in kako zelo veliki homo/ksenofobi smo. Sicer pa vidim, da Slovenija ni pripravljena na drugačnost in vsak dan posebej preverjam datume odhoda na ladjo in v kraje, kjer bom lahko zadihal in zares zaživel," je še povedal Žiga.

Priporočamo