Žiga Lakner: Tudi meni so se smejali, sedaj se jaz smejim njim

Žiga Lakner: Tudi meni so se smejali, sedaj se jaz smejim njim (foto: Osebni album) Osebni album
14. 2. 2020

Stopljeni kilogrami gredo v nos, kot kaže, vsem tistim, ki doma iz kavča nergajo ure in ure, dneve in dneve, leta in leta, a sami kaj veliko na sebi in na izgubi kilogramov ne naredijo, saj upajo na čudež, ki pa ga v takem primeru nikoli ne bo.

Tega nerganja s strani drugih je bil deležen tudi glasbenik Žiga Lakner, ki mu je kljub posmehovanju uspela vrhunska preobrazba, ki pa še ni zaključena. Kljub temu Lakner znova in znova deli nasvete in vzpodbuja tiste, ki mu sledijo na poti do izgube odvečnih kilogramov, ki so nadležni kot plevel.

"Danes me je instagramu čakalo sporočilo določene osebe, z zadnjim stavkom s katerim sem se poistovetil izpred dveh let: "Ni mi ugodno iti teči ali kakorkoli športati ven, ker se mi smejijo." Moj odgovor na zadnji stavek je bil: "Tudi meni so se, sedaj pa se jaz smejim njim. Saj veš kako pravijo - kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje." Dosti več boš storil zase kakor tisti, ki se ti s kavča "sodniško" posmehujejo," je vse skupaj komentiral Žiga Lakner, ki je tako resnično vzgled mnogim, ki stopajo po njegovih stopinjah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danes me je instagramu čakalo sporočilo določene osebe z zadnjim stavkom s katerim sem se poistovetil izpred 2 let : "Ni mi ugodno iti teči ali kakorkoli športati ven, ker se mi smejijo." . Moj odgovor na zadnji stavek je bil : "Tudi meni so se, sedaj pa se JAZ smejim njim. Saj veš kako pravijo - kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. " Dosti več boš storil zase kakor tisti, ki se ti s kavča "sodniško" posmehujejo.🙂💪 . . . . . #life #nice #fit #fitness #sports #amazing #timeforrelax #likeforlike #fitboy #boy #man #fatburner #new #life #runner #running #fitforsummer #fitnessmotivation #fitnessmodel #fitnessgoals #like4like #42km #marathon #summerbody

A post shared by Žiga Lakner Official (@ziga_lakner) on