Živa Vadnov: Bilo je čudovito

Živa Vadnov in Klemen Brancelj (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
Vir: Story
1. 7. 2011

Tudi nekdanja mis Slovenije in voditeljica Živa Vadnov, zdaj Živa Brancelj Vadnov, je pretekli konec tedna večno zvestobo obljubila svojemu dolgoletnemu fantu Klemnu. Oba sta želela čim bolj tradicionalno poroko in želja se jima je uresničila.

Story: Kdaj in kako sta se spoznala? Je bila ljubezen na prvi pogled?

Spoznala sva se pred dobrimi sedmimi leti. Bila sva si všeč, vendar sva par postala kasneje. Spoznala sva se v domačem kraju, saj sem v študentskih letih služila denar kot natakarica, Klemen pa je obiskoval lokal, kjer sem stregla.

Story: Kdo je naredil prvi korak, vi ali Klemen?

Težko bi rekla, preprosto sva si prišla nasproti, za številko pa me je vprašal on.

Story: Pravijo, da brez fantovščine in dekliščine pred poroko ne gre ... Sta oba imela zadnjo ‘samsko’ zabavo?

S Klemnom sva hotela biti tradicionalna v vseh pogledih, tako sva imela vsak svojo zabavo pred poroko. Klemen se je s fanti odpravil na tridnevno zabavo v Banjaluko, jaz pa s prijateljicami v London. Oba sva se imela nepozabno. Seveda so nama prijatelji pripravili kar nekaj presenečenj, ki se jih bova spominjala še mnogo let.

Story: Kje sta se poročila in zakaj sta izbrala ravno to lokacijo? Je bil obred tudi cerkven?

Najprej sva se poročila cerkveno v cerkvi sv. Vida v domačem Preserju pod Krimom. Tja smo prispeli po šrangi - to je obred na podeželju, ko se domači fantje prepričajo, ali je bodoči mož spreten v vaških opravilih.

V cerkvi nama je zapela Nuška Drašček, posebno presenečenje pa nama je pripravil Marko Vozelj, ko je nenapovedano zapel pesem Vse okrog ljubezen. Bilo je čudovito. Za civilen obred in poročno slavje sva izbrala Dvor Jezeršek v Zgornjem Brniku, kjer smo se veselili do jutra.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story