Živa Viktorija Turk: Miran jo je čisto spremenil

Lepa živa se zaveda, da je treba lepoto vzdrževati. (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lea
15. 1. 2013

Navadne smrtnice se pogosto tolažijo, da je dekletom v modni industriji lepo telo podarjeno. Resnici na ljubo pa je tako, da se morajo dekleta, če želijo vzdrževati skladno telo na zdrav način, prepotiti marsikatero uro. Tega se zaveda tudi lepotička Živa Viktorija Turk, lanska miss športa.

Ker ne želi stradati, da bi zadostila strogim lepotnim merilom, odvečne kalorije raje pokuri v fitnes centru Konex, pod budnim očesom osebnega trenerja Mirana Bevca.

"Nad vadbo v Konex centru sem navdušena, ker sem končno naletela na ljudi, ki so znali trening prilagoditi mojim željam in potrebam, in ne obratno. Prijetno in domače vzdušje pa doda tisto piko na i. Tako res z veseljem vsakič pograbim svojo Flaško in športne copate ter se odpravim pokurit kalorije čokoladnih tortic, ki jih naravnost obožujem" nam jev smehu zaupala Živa.

A čeprav se sladki skušnjavi ne more pa tudi noče upreti, se zaveda, da je ključ do lepe postave in dobrega počutja tudi zdrav način življenja.

"Res je. Čokolada je zgolj občasna pregreha, in ne vsakdanjik mojega jedilnika. Včasih sem se počutila precej utrujeno in velikokrat mi je primanjkovalo energije. Odkar sodelujem z Miranom, pa sem resnično spremenila pogled na prehrano in dojemanje sveta okoli sebe. Skupaj sva poiskala način, kako uvesti zdrave hranilne snovi v moj vsakdan brez hujših žrtev, prav tako pa se lahko nanj obrnem kadarkoli po kakšen nasvet, ko mi zmanjka volje in energije za premagovanje vsakdanjih težav. Miran je res super človek."

Priporočamo