Živčna Kate Middleton skozi nasmešek mirila princa Louisa, tukaj so posnetki, ki zabavajo cel svet

9. 5. 2023
Deli
Živčna Kate Middleton skozi nasmešek mirila princa Louisa, tukaj so posnetki, ki zabavajo cel svet (foto: Profimedia)
Profimedia

Kronanje kralja Karla je spremljal cel svet, vse pa se zdi, da je imela največ dela na kronanju prav vojvodinja Kate Middleton, ki je le s težavo mirila princa Louisa.

V Westminstrski opatiji so konec tedna v okviru slovesnega obreda kronali Karla III., ki je na položaju nasledil lani preminulo kraljico Elizabeto II. Obred je bil zakoreninjen v skoraj 1000 letih zgodovine, obenem pa prilagojen sodobnemu Združenemu kraljestvu. Seveda je bilo poleg obreda mnogim zabavano opazovati tudi princa Louisa, najmlajšega sina Kate Middleton in princa Williama, ki je zares nekaj posebnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOGUE Germany (@voguegermany)

Princ Louis je do zdaj večkrat pokazal svoj zares živahen karakter, ki vedno znova navduši in ki prav gotovo vedno zabava cel svet, ko se pojavi na kakšnem od javnih dogodkov. Louis je zelo živahen malček, ki težko zdrži ure in ure, koliko navadno trajajo dolgo protokolarni dogodki. Tudi kronanje njegovega dedka, kralja Karla, mu ni bilo pisano na kožo.

Na kraljevem balkonu se je ves čas zabaval po svoje, Kate pa ga je skozi nasmešek mirila, kakor je vedela in znala. Princ Louis se je ob tem samo mirno zabaval dalje in seveda spet nasmejal ves svet, mnogi pa že pravijo, da spominja na princa Harryja, ki je tudi vedno znal zabavati javnost.

Preberite še: Neeee, po Saši Lendero se ločuje tudi ta zelo znan igralec, ki ga poznamo vsi!

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave