Zlata Zavašnik o zetu - Juriju Zrnecu

17. 10. 2017 | Vir: Nova
Deli
Zlata Zavašnik o zetu - Juriju Zrnecu (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Igralec Jurij Zrnec je že nekaj časa partner Aleksandre Ilijevski, pevke skupine Pliš in hčerke uspešne Zlate Zavašnik, ki znane Slovence razvaja z oblekami Sens. Zlata ima svojega zeta rada: "Njegova pozitivna energija in srčnost sta tako nalezljivi, da se ob njem vsi počutimo 'brez zrnca' slabe volje."

Zlata Zavašnik je direktorica in ustanoviteljica podjetja in blagovne znamke moških oblačil Sens, za katera se radi odločijo tudi znani Slovenci. Sens letos praznuje že 23 let, Zlata pa je bila med petimi nominirankami za Veuve Clicquot Business Woman Award, svetovno uveljavljeno nagrado, ki daje kredibilnost in navdih vodilnim posameznicam poslovnega sveta. Zmagala sicer ni, je pa že to, da se je znašla v tako elitni podjetniški družbi, uspeh.

Sicer pa je svojo ljubezen do ustvarjanja prenesla tudi na svoje otroke. Starejša Aleksandro poje v skupini Pliš, rada pa tudi objavlja zabavne avtorske posnetke. Sin Kristian je človek mnogo talentov, po izobrazbi pravnik in eden prvih specialistov za kriptovalute pri nas. Najmlajša Lara pa je še srednješolka in se je letos vpisala na šolo za oblikovanje, smer modno oblikovanje. Z

lata, ki je zelo prijetna sogovornica, ima s svojimi otroki odprt in dober odnos, prav tako pa sprejema njihove partnerje. Ker je njen zet igralec Jurij Zrnec, ki je že dalj časa v zvezi z njeno hčerko Aleksandro, ga je Zlata v tem času že popolnoma posvojila in sprejela v družino: "Tu nisem niti pomislila na sprejemanje, saj se je kar zlil z nami. Njegova pozitivna energija in srčnost sta tako nalezljivi, da se ob njem vsi počutimo 'brez zrnca' slabe volje."

E.J.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec