Zlatko Dedić: Leteča nogometna družina

Zlatko, Sara in Melisa Dedić (foto: Peter Marinšek) Peter Marinšek
Vir: Story
18. 11. 2011

Slovenski nogometni reprezentant Zlatko Dedić, ki je za leto dni zamenjal nogometni klub, bo do konca tekmovalnega leta kot posojen igralec Bochuma igral za nemškega drugoligaša Dynamo iz Dresdna.

“S selitvijo k Dynamu sem zelo zadovoljen. Verjamem, da bom v Dresdnu večkrat dočakal priložnost za dokazovanje, verjamem, da bo veliko prostora za napredovanje, moja želja pa je doseči najboljšo možno formo. Okolje in nogometna ekipa, v katero sem se odlično vklopil, sta mi pisana na kožo,” nam je razkril Zlatko, ki je tokrat po uvodnih besedah del pogovora prepustil kar svoji veliki ljubezni Melisi, ki je samo za Story razkrila, kako s punčko Saro preživljata dneve, daleč od domačega Kopra.

“Nad mestom sem zelo navdušena, v bližini sta tudi Berlin in Praga, ki ju radi obiščemo. Na selitve sva se s Saro že navadili in obe veva, da je to naš življenjski ritem. Zato imamo potovalke vedno v bližini in zelo spretna sem že v tem, da v kratkem času pripravim vse potrebno,” razkrije Melisa in dodaja, da se je njuna Sara že popolnoma navadila na takšno življenje.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story