Zlatko Dedič: Širi nepremičninske lovke

Vir: Nova
16. 3. 2010

Slovenski nogometaš Zlatko Dedič, ki zaradi nogometnih obveznosti s klubom Bochum večino časa preživi v Nemčiji, vsak obisk na Obali izkoristi za poslovno širjenje svoje nepremičninske vizije.

Po nedavnem zelo uspešnem nastopu v dresu slovenske nogometne reprezentance se je nekaj dni s svojo lepo Meliso in hčerkico Saro mudil v Kopru.

Iz skritih virov smo izvedeli, da v Koper ni prišel na sproščujoč oddih, ampak je imel v tistih nekaj dneh številne poslovne obveznosti. Ob snemanju televizijske reklame za zavarovalno družbo AdriaticSlovenica, ki jo je snemal na različnih koncih Obale, je prosti čas nogometaš izkoristil za oglede številnih koprskih nepremičnin in trgovin, kamor bi rad v prihodnje z nakupom vlagal svoje velike nogometne zaslužke.

Ni kaj, mlad koprski nogometaš že od prvih nogometnih zaslužkov pametno razmišlja in skrbi za družinsko prihodnost po nogometni slavi, saj vse svoje večje zneske ter nagrade premišljeno vlaga v nakup nepremičnin – tako ima že kar nekaj stanovanj kupljenih v Kopru, ki jih veselo oddaja.

Priporočamo