Zlatko Dedič: Zapušča Nemčijo?!

Vir: Story
21. 8. 2010

Nogometaš Zlatko Dedić je po mnenju večine slovenskih in tujih športnih kritikov igralec, ki je rojen pod srečno zvezdo, saj svoje nogometno znanje pokaže v odločujočih tekmah slovenske nogometne reprezentance.

Zlatko je popolnoma zaljubljen v svoji dve dekleti, zato vedno pripravi in uredi vse, da ga slednji spremljata na njegovi bogati nogometni poti tudi v tujini. Za Saro pravi, da je pravi sonček, ki ga z vsakim objemom in poljubčkom napolni z novo energijo.

Prestop v drug klub

Zlatko je iskreno spregovoril o prestopu v drug nogometni klub: “Ni nemogoče, da zapustim Bochum, vendar je odprtih veliko stvari in ne bi rad prehitro govoril o tem, saj je prestopni rok do konca avgusta, takrat pa bo vse jasno. Je pa res, da sem v Nemčiji v pričakovanju zamenjave kluba. Če bo prišla prava ponudba, ki bo ustrezala vsem vpletenim, potem bom odšel. V nasprotnem primeru bom ostal v Bochumu. Za zdaj o tem ne morem več povedati, saj gre za dokaj zapleten prestop. V Nemčiji se zelo dobro počutim, zato ne vidim nobenih težav, če bom tam moral ostati.” (smeh)

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story