Zlatko zaključil snemanje celovečerca

Utrip ljubezni (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
3. 9. 2014 | Promocijsko sporočilo

Priljubljeni raper, ki je v nastajajočem filmu odigral glavno stransko vlogo, je svojo nalogo menda odlično opravil.

Zaključilo se je snemanje novega celovečernega filma režiserja in scenarista Borisa Petkoviča z naslovom Utrip ljubezni. Gre za zabavno ljubezensko zgodba med raperjem in violinistko, ki raziskuje odnos mladih do krize in nestrpnosti na eni strani ter tolerance in ustvarjalnosti na drugi. Film kritično govori o stanju v družbi in išče pot do svetle prihodnosti za celotno generacijo.

Glavna igralca sta znana hrvaška igralka Judita Franković in perspektivni igralec MGL, Jernej Gašperin. S svojo pojavnostjo bo film popestril še Zlatan Čordić – Zlatko (glavna stranska vloga). Ob njih se bo v filmu pojavila plejada znanih slovenskih glasbenikov, ustvarjalcev in javnih osebnosti, kot so Gušti, Dalaj Eegol, Sausages, Franci Kek, člani plesne šole Bast ter dobršen del slovenske rap scene.

Filmska ekipa z glavnim producentom Frenkom Celarcom na čelu je od konca julija (20 snemalnih dni) film posnela na različnih lokacijah v Ljubljani. Produkcijo filma podpisujejo Gustav Film, RTV Slovenija, MB Grip, Studio Ritem in Pakt Media.

"Čeprav vreme ni bilo naš zaveznik, je snemanje potekalo v mejah načrtovanih rokov. Ekipa je prekipevala od energije, nič ni bilo nemogoče in sem prav fasciniran, kako so ti mladi ljudje z veliko dozo humorja in s pozitivnim pristopom reševali izzive s katerimi se srečuješ, ko scenarij pretakaš v film. Prepričan sem, da bo to publika začutila in znala ceniti," je o snemanju filma povedal režiser in scenarist Boris Petkovič.

Priporočamo