Žlindrova Barbara ljubi Pepija

Zakulisje snemanja videospota Moj Pepi (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Govori.se
31. 7. 2010

Da so pevec skupine Kalamari Jože Jež - Pepi in člani Ansambla Roka Žlindre prijatelji, je jasno vsem, a da bo kdaj Pepi osvajal Barbaro, si ni mislil nihče.

No, vsaj tisti ne, ki verjamejo zgodbam na prvi pogled. Pepi je namreč resnično pred nekaj dnevi ves dan skakljal in osvajal lepotičko Barbaro na Trubarjevi domačji, in to kar pred očmi njenega Roka. "Z našega novega albuma smo pesem Moj Pepi izbrali za prvo, ki bo prišla tudi v videoobliko. In ker se nam je Kalamarov Pepi zdel primeren za glavno vlogo, smo ga tudi povabili k sodelovanju," nam je povedala Barbara, ki se je Pepijevim domislicam ob snemanju tudi močno nasmejala.

"Pepi v skladbi je neke vrste vaški posebnež, pijanček, ki pa vseeno zna z dekleti in je dober ljubimec. V to vlogo sem se hitro vživel, saj sem lahko naredil skoraj vse, le da je bilo smešno in da je sodilo v scenarij," nam je povedal med snemanjem Pepi, umazan od masti, ravno ko je posnel delček spota.

"Nobene ovire ni bilo za njegovo kreativnost, na trenutke se je celo preveč vživel in vsi smo se dobro zabavali," nam je še zaupal Rok, ki upa, da bo videospot za njihovo novo sklabo, ki jo lahko slišite tudi na našem portalu, kmalu končan.

Priporočamo