Zmago Jelinčič Plemeniti: Obdelal vse, kar se da

Vir: Lea
30. 5. 2013

Najbolj plemenit slovenski politik se je v soboto po središču Ljubljane sprehajal z Nasino astronavtko slovenskih korenin Sunito Williams in njeno mamo.

"Malo smo se sprehajali in klepetali, Sunita je šla z mamo pogledat tudi na ljubljansko tržnico, kakšna je," pravi Zmago, ki je bil deset let predsednik Letalske zveze Slovenije, še vedno pa je častni predsednik te zveze, saj je to funkcija, ki jo ima človek do smrti.

Zato ni presenetljivo, da sta s Sunito klepetala tudi o slovenskem letalstvu.

"Govorila sva tudi o letalskem muzeju, ki ga še nimamo in ga na žalost nikoli ne bomo imeli, ker so, namesto da bi gradili muzeje, raje mene obdolžili podkupovanja ministra."

Povedal je še, da je tudi Sunita navdušena nad letali, leti kar na osmih tipih letal, poleg tega pa ima še doktorat iz fizike.

"Ponosna je tudi na to, da ima nekaj slovenskih korenin. Navdušena je nad našo deželo, ji je pa tudi jasno, da marsikaj tukaj ne 'štima'. Govorila sva namreč tudi o tem," je še povedal Zmago.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri