Zmago Jelinčič: Primorska vila raste

Vir: Nova
14. 5. 2013

Nekdanji poslanec in predsednik SNS Zmago Jelinčič je v teh spomladanskih dneh zaposlen na polno – gradbena dela na njegovi primorski parceli so stekla na polno.

Potem ko se je Zmago umaknil iz politike in ni več toliko v soju medijskih luči, ima dela menda še več kot prej. Po pripovedovanju enega od njegovih dolgoletnih političnih prijateljev so ga novi življenjski izzivi povsem prevzeli. Po tehtnem premisleku se je namreč odločil, da ne bo več živel v prestolnici, ampak na Obali.

Tako je pred slabim letom ob medijskem razkritju, da je v Kopru, natančneje v naselju Semedela, na občinski dražbi MOK njegova žena Monika Zupanc Jelinčič kupila parcelo za 576.000 evrov, vse brez ovinkarjenj pojasnil: "Res je. Z Moniko bova gradila hišo v Kopru."

Zdaj na luksuzni parceli s prelestnim pogledom na morje in Koper kar mrgoli delavcev in strojev ter različnih gradbenih nadzornikov. Opazili smo, da je na vidnem mestu postavljena gradbiščna tabla z vsemi podatki, kjer je natančno videti, kako bo videti že čez 'dobrega' pol leta več milijonov evrov vredna vila Jelinčičevih.

Več v novi številki revije Nova.

Priporočamo