Zmagovalec 3. sezone The Biggest Loser Slovenija je Cristian!

Zmagovalec 3. sezone The Biggest Loser Slovenija je Cristian! (foto: Planet TV Press) Planet TV Press
11. 5. 2019

V tretji sezoni šova The Biggesto Loser Slovenija, ki smo ga spremljali na Planetu, je največ teže izgubil Cristian Baranašič iz Škofljice, ki je shujšal za 46,1 kilograma! Veliko težji pa bo njegov bančni račun, saj mu je vsak izgubljeni kilogram prinesel tisoč evrov nagrade.

Z razburljivo finalno oddajo se je na Planetu zaključila tretja sezona šova The Biggest Loser Slovenija, v kateri so tekmovalci z nami delili svoje življenjske zgodbe, pod budnim očesom kamere in ob pomoči strokovne ekipe pa premagovali težke izzive in tako sebi kot gledalcem dokazali, da je z močno voljo mogoče spremeniti svoje navade in s tem tudi svoje življenje.

Tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram pa bo dobil le en, 34-letni Cristian Baranašič iz Škofljice, ki je ob vstopu v šov tehtal 144,2 kilograma in bil drugi najtežji tekmovalec, danes pa ima 98,1 kilograma. Shujšal je za kar 46,1 kilograma, oziroma za 31,97 odstotka njegove prvotne teže.

"Rezultat je bil res vrhunski, treniral sem do onemoglosti in mislim, da se je izplačalo," je takoj po zmagi povedal Cristian, ki ga je v studiu podpirala tudi žena. "Res sem ponosen na to, kar sem naredil," je še dodal.

Cristiana sta v težko pričakovanem finalnem večeru, ki ga je vodila Saša Lendero, skušala premagati Ferid Talundžić in Gaja Rozman, tudi njuna rezultata pa sta osupljiva. Ferid, ki je ob prihodu v šov tehtal 129,2 kilograma, ima danes 91,2 kilograma, torej kar 38 kilogramov manj (29,41 odstotka teže), Gaja, ki je imela 137,6 kilograma, pa ima zdaj 107,6 kilograma, kar je okroglih 30 kilogramov manj (21,8 odstotka teže).

V ponedeljek, 13. maja, bo ob 22.45 na sporedu še posebni, zaključni del komentatorske oddaje Od težaka do junaka, v katerem bo voditeljica Jasna Kuljaj s sokomentatorji Indiro Ekić, Andrejem Milutinovičem, Nejcem Petkom in Željkom Čakarevićem Željkićem gostila vse tekmovalce šova, pa tudi trenerja Jana Kovačiča in Natašo Gorenc, ki nam bodo razkrili marsikatero podrobnost iz zakulisja. Še posebno zanimiv bo razplet stave, ki jo je Jasna Kuljaj sprejela z Željkićem – če je med šovom uspel shujšati za več kot 25 kilogramov, bo morala oddajo voditi v kopalkah …