Zmagovalec Kmetije Denis Toplak je danes uspešen poslovnež, to je njegov novi posel

Zmagovalec Kmetije Denis Toplak je danes uspešen poslovnež, to je njegov novi posel (foto: Ana Gregorič / POP TV) Ana Gregorič / POP TV
12. 1. 2021

Denis Toplak, zmagovalec Kmetije iz leta 2019, se je pred časom odločil za presaditev las. Poseg je opravil na priznani kliniki v Istanbulu, kasneje pa je do klinike pomagal še številnim drugim. V Istanbulu so njegovo pomoč znali ceniti, zato je danes ambasador klinike za področje Slovenije in vse se zdi, da ima z novim poslovnim projektom polne roke dela.

"Moje naloge so, da osebi, ki želi na poseg, ali informacije, predam vse pomembne podatke. Pacient mi pošlje fotografijo glave, da ocenim, koliko las potrebuje in kateri paket bi bil zanj najbolj ustrezen. Nato mu razložim potek in poiščem termin. Število dni, ki jih pacient preživi v Turčiji, je odvisno od paketa, ki ga potrebuje. Nekateri se vrnejo 3. ali 4. dan, v tujini pa ostanejo največ pet dni," je za Žurnal24 povedal Denis Toplak, zmagovalec šova Kmetije in dodal ta takšen poseg stane med 2100 do 4000 evrov.

"V to je všteto spremstvo, hotel in vsi prevozi. Letalsko vozovnico mora pacient kupiti sam. Delež, ki ga od posla dobim jaz, ne vpliva na ceno. Vsem, ki se direktno obračajo na kliniko, ta pošlje moje podatke, ker jim bom jaz najlažje pomagal. Januarja in vse do prve polovice februarja je klinika že popolnoma zasedena, kar dokazuje, da je svet ta poseg začel dojemati kot nekaj povsem običajnega in dosegljivega," je še dodal.