Zmagovalec Kmetije Tilen Brglez zdaj povedal tisto, kar so mnogi že nekaj časa po tihem slutili

Zmagovalec Kmetije Tilen Brglez zdaj povedal tisto, kar so mnogi že nekaj časa po tihem slutili (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 12. 2021

Zmagovalec Kmetije Tilen Brglez je povedal, da je v šov vstopil povsem premišljeno in zdaj tudi razkril, kakšno taktiko je ubral, da bi kar najlažje prišel do glavne nagrade.

Tilen, v šovu Kmetija ti je uspelo priti vse do finala, kjer si slavil zmago. Če te primerjamo z drugimi tekmovalci, bi lahko rekli, da se pri igri nisi posluževal taktiziranja. Pa je bilo temu res tako – je bila morda tvoja taktika ravno ohranjanje nevtralnega položaja med člani igre?

Načeloma nisem nič taktiziral, razen tega, da sem pazil na svoje vedenje. Jaz sem si že na začetku šova zadal plan, da moram pridno delati, da se ne smem prepirati in da bo bolje, če mi bodo šle stvari čez eno uho noter in čez drugo ven. Ocenil sem namreč, da bom na takšen način zagotovo prišel dlje, kot pa če se bom zapletal v spore in se drugim postavljal po robu. Pravzaprav sem takšen tudi v realnem življenju - nimam težav s tem, da bi se prepiral z ljudmi. No, razen z mamo, tam pa ne gre vedno brez tega … (smeh)

Vir: Njena