Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija je Bojan Papež!

Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija je Bojan Papež! (foto: Planet Tv) Planet Tv
12. 1. 2018

Dočakali smo še zaključno dejanje nadvse priljubljenega šova The Biggest Loser Slovenija, zmagovalec šova pa je postal Bojan Papež, ki je bil hkrati tudi zmagovalec občinstva.

Bojanu je v treh mesecih uspel zares velik podvig, saj je shujšal kar 74,4 kilograma oz. 42,13 odstotka njegove prvotne teže. Ob vstopu v šov je Bojan tehtal 176,6 kilograma, danes pa se je tehtnica ustavila pri 102,2 kilograma.

Bojanu se je sicer po odstotkih najbolj približal Iztok, ki je v The Biggest Loser Slovenija stopil kar 56,5 kilogramov (40,71 odstotek teže) in danes tehta le še 82,3 kilograme. Indira, edina ženska v finalu, je medtem shujšala za 29,5 kilogramov (28,75 odstotkov teže) in danes tehta le še 73,1 kilograma.

Tekmovalci so se tri mesece potili, spreminjali življenjske navade in se zdravo prehranjevali, pred kamerami so skupaj izgubili več sto kilogramov. Štirje finalisti, ki so pred celo Slovenijo še zadnjič stopili na tehtnico, pa so zares nerazpoznavni. Več o tem si lahko preberete (in pogledate) tudi tukaj.

Več o vtisih tako zmagovalca in ostalih finalistov bomo na našem spletnem mestu še poročali v naslednjih dneh.

Spremljajte nas!