Zmagovalka druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija je Klara!

Zmagovalka druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija je Klara! (foto: Planet TV) Planet TV
9. 6. 2018

V drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, ki smo ga spremljali na Planet TV, je največ teže izgubila Klara Hrovat Vidmar, ki je shujšala za 42,7 kilograma! Veliko težji pa bo njen bančni račun, saj so ji izgubljeni kilogrami prinesli bogato nagrado.

Z razburljivo finalno oddajo se je na Planet TV zaključila druga sezona šova The Biggest Loser Slovenija, v kateri so tekmovalci z nami delili svoje presunljive zgodbe, pod budnim očesom kamere premagali težke izzive in tako sebi kot gledalcem dokazali, da je z močno voljo mogoče spremeniti svoje navade in s tem tudi svoje življenje.

A tisoč evrov na izgubljeni kilogram teže je domov odnesla le ena, zmagovalka Klara Hrovat Vidmar, ki je ob prihodu v šov tehtala 115,6 kilograma, danes pa ima 72,9 kilograma. Shujšala je za kar 42,7 kilograma, oziroma za 36,94 odstotka njene prvotne teže.

Zmagovalka The biggest loser

Klaro so v finalu skušali premagati Blaž, Željko, Edo in Maja. Tudi njihovi rezultati so osupljivi, Edo je shujšal neverjetnih 48,5 kilograma, Maja je izgubila 44 kilogramov, Blaž je v šovu pustil kar 44,1 kilogram, Željko pa 36,3 kilograma. Klari se je sicer glede na odstotek izgubljene teže najbolj približala Maja, ki danes tehta 33,92 odstotka manj kot ob prihodu v šov.

V ponedeljek, 11. junija, bo ob 22.00 na sporedu še posebni, zaključni del komentatorske oddaje Od težaka do junaka, v katerem bo voditeljica Jasna Kuljaj s sokomentatorji Indiro Ekić, Tadejem Bricljem in Andrejem Milutinovičem gostila vse tekmovalce šova, pa tudi trenerja in voditelja, ki nam bodo razkrili marsikatero podrobnost iz zakulisja.

Zmagovalka The biggest loser

Na Planet TV bo pestro tudi jeseni, saj se vrača Bar, najbolj zabaven, glasen in nepozaben šov na planetu! Prijave so že odprte na www.bar-planet.si.