Zmagovalka Kmetije Milena Žižek razočarana nad zneskom, ki ga je dobila nakazanega na svoj račun!

Zmagovalka Kmetije Milena Žižek razočarana nad zneskom, ki ga je dobila nakazanega na svoj račun! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
16. 1. 2018

Mileno Žižek je presenetila visoka številka na njenem bančnem računu. Prav danes je namreč dobila nakazilo glavne nagrade, ki si jo je prislužila kot zmagovalka Kmetije 2017.

»Malo sem sicer razočarana, saj sem dobila 45.000 evrov in ne 60.000 evrov, kolikor mi je bilo obljubljeno. Vem, da gre za davek, ampak vseeno bi jih morala dobiti 60.000. To ni fer!«

Pa vendar. Tudi Milena je denarja vesela, a ko ti država odškrtne precejšen delež denarne nagrade, to nikoli ni prijetno.

Kako bom denar porabila, bom še razmislila.

Milena nam je med drugim zaupala, da trenutno, navkljub prvotnemu velikemu navdušenju nad nakupom kombajna, tega sedaj še ne bo kupila. Naj spomnimo, da se je Milena že pred tedni odločila, da bi si na pobudo nekega gospoda iz Ptuja kupila kombajn in ga nato posojala okoliškim kmetom. Imela bi torej neke vrte 'renta-kombajn', saj ga sama namreč ne potrebuje.

»Moram še premisliti, kaj bom naredila z denarjem, zagotovo pa bo šlo nekaj denarja za hčerkin študij v Avstraliji.«

Ali bo držala obljubo?

Milena je po zaključku šova obljubljala tudi, da bo del denarja razdelila med nekatere sotekmovalce. Trenutno tega še ni storila, saj je šele danes ugotovila, da je denar že prejela.

»Preko vikenda smo se vrnili iz Egipta, včeraj sem cel dan delala in šele danes sem videla, da imam denar nakazan.«

Počitnice v Egiptu

Milena se je ta vikend vrnila iz enotedenskega dopustovanja v Egiptu, ki si ga je privoščila p tem, ko je izvedela, da je zmagovalka resničnostnega šova Kmetija 2017.

»Večeri in jutra so bili kar hladni, čez dan pa je bilo prijetno toplo.«

Strahu pred letenjem z avionom ni imela, saj je do sedaj za njo že kar nekaj poletov. Bila je namreč že dvakrat v Avstraliji, enkrat v Turčiji in Španiji, pa tudi v Egiptu ni bila prvič.

Aleš-Rod, foto: Pop Tv