Zmagovalka Kmetije Milena Žižek si bo z nagrado kupila kombajn!

Zmagovalka Kmetije Milena Žižek si bo z nagrado kupila kombajn! (foto: Pop Tv) Pop Tv
22. 12. 2017

Milena Žižek, ki se je v šov kmetija prijavila iz radovednosti, je po dveh izmed treh dobljenih dvobojih postala zmagovalka letošnje Kmetije in osvojila nagrado 60.000 evrov. 

Kot prva dvobojevalka je bila izbrana Maja Alič, ki je izgubila dvoboja in Kmetijo zapustila kot poraženka.

Tekmovalnost v družini

Milena Žižek je teta Nika Žižka, ki smo ga tudi že lahko spoznali kot tekmovalca Kmetije. Gledalke in gledalci so si ga zapomnili predvsem po tem, da je na Kmetiji takrat prebival s svojo izbranko Majo. Njuna zveza je bila že takrat precej burna, kasneje pa sta se razšla. Niko se je po razhodu umaknil v Avstralijo, kjer pa hčerka Milene Žižek študira pravo. 

Milena o odhodu na Kmetijo

Ob predstavitvi pred odhodom na Kmetijo je Milena dejala: "Ukvarjam se z gostinstvom, imam svoj lokal. Moj hobi je moje delo, pa tudi sprehodi s psičkom Ulijem in kolesarjenje. Imam hčerko, ki trenutno študira v Avstraliji in jo zelo pogrešam. Zrasla sem na kmetiji in delam vse, le krave še nisem pomolzla.«  No, na Kmetiji je lahko izpopolnila svoje znanje tudi v molži.

Živčni izpadi

Marsikdo si bo letošnjo zmagovalko Mileno Žižek zapomnil tudi po precej nervoznih izjavah.  Užaloščenost, trma in še marsikaj drugega je bilo v vsakodnevnem repertoarju letošnje zmagovalke. Klan z Damijanom Gjerkešem se je za Mileno na začetku kar dobro obnesel, saj jo je nekako varoval pred nominacijami in je tako lahko prišla do finalnega dvoboja.

https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2017/12/22/kmetija-1_bigimage.jpg

V dvoboj poslana kot žrtveno jagnje

Maja Alič je bila gladko izbrana kot prva tekmovalka za finalni dvoboj. Nekateri so želeli Majo prikazati kot hinavko, a se jim to ni obrestovalo. Deja Gjerkeš navkljub prizadevanjem nekaterih ni uspela priti v finalni dvoboj. Morda je bila Milena, poleg tega, da je vestno kuhala, poslana v dvoboj kot najšibkejši člen,da bi tako lahko Maja lažje prišla do zmage. Vendar se računica ni izšla in zmagovalka je postala Milena Žižek.

Po drugem dvoboju je Maja omagala

V prvem dvoboju je Maja zmagala. V drugem dvoboju s kuhalnicami in vozli je bila Milena spretnejša in je  izenačila dvoboj s svojo zmago. Po drugem dvoboju je bila Maja tudi vidno izmučena. »Maja je bila zmatrana in je v hiši po drugem dvoboju med pripravo arene za tretji dvoboj zaspala. Rekla je, da jo roke fejst bolijo. Jaz sem sproščeno v miru pokadila cigareto in nato smo šli v tretji dvoboj.« V tretjem dvoboju je Milena gladko premagala Majo in si s tem zagotovila zmago na letošnji Kmetiji: »Meni ni bilo nič težkega. Maja je zaostala daleč za menoj. Popušila je na celi črti.« Milena se v tistem trenutku ni niti zavedala, da je resnično postala zmagovalka letošnje Kmetije in si s tem prislužila 60.000 evrov: »Nisem mogla verjeti!«

Z nagrado bo kupila kombajn!

Milena nam je po dobljenem dvoboju zaupala, da bo kupila kombajn. Na vprašanje, ali imajo doma kmetijo, nam je povedala sledeče: »Gospod s Ptuja mi je svetoval, da bi kupila kombajn. Nekaj denarja bom namenila tudi hčerki, ki študira v Avstraliji.« Dejala je, da je veliko ljudi, ki imajo kmetijske pripomočke in nimajo kmetije. »Delajo samo usluge.« Milena Žižek bo očitno postala ponosna lastnica kombajna, ki ga bo posojala okoliškim kmetom. Zmagovalka letošnje Kmetije si bo za nagrado privoščila tudi kratek dopust v Egiptu.

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: Arhiv POP TV