Zmagovalka Poprock festivala Anabel: Presenečena in hvaležna!

Zmagovalka Poprock festivala Anabel: Presenečena in hvaležna! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
21. 5. 2017

Anabel, zmagovalka Poprock festivala, ki je prejšnji petek potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, nas je povabila na kavo in nam zaupala občutke ob zmagi.

" Presrečna sem! Naj se znova in znova zahvalim vsem, ki so verjeli vame in me podprli. Še zdaj ne morem verjeti, da je bil skoraj 47 % glasov bilo namenjenih meni! Ko se podaš v takšen projekt kot novo in sveže ime na sceni, seveda ne pričakuješ takšnega uspeha! No, lagala bi, če bi rekla, da si ga ne želiš, a ne upaš morda sanjati tako na veliko," je dejala pevka.

"Po zmagi sem se pogovarjala z Omarjem Naberjem, ki mi je prijazno svetoval, da na lovorikah ne smem zaspati, ampak intenzivno delati naprej! Ob meni sta v ekipi moja desna roka Marko Maag in producent Nino Ošlak in verjamem, da bomo skupaj uspešno delali, saj smo šele dobro začeli," je še dodala.

Pravi, da je zmaga na festivalu Poprock bila le potrditev, da so na pravi poti. "Sem pa vesela, ker imam tako dobro ekipo in hkrati mlado, da se še lažje poistoveti z menoj. Imamo pripravljenega kar nekaj materiala, ker smo se festivala lotili res premišljeno, tako da boste o meni seveda še slišali," nam je ob kavi zaupala Anabel, ki je že takoj po zmagi na festivalu, še isti večer, predstavila tudi svoj prvi videospot.

Tik po nastopu je voditeljici Anji Križnik Tomažin zaupala, da bi bila zmaga na festivalu še dodatno slavje na njenem 18. rojstnem dnevu, ki ga pripravljata z bratom dvojčkom Tilnom. "Če se kot novo ime na slovenski glasbeni sceni pojaviš na nacionalni televiziji, seveda takšnega uspeha ne pričakuješ. Zmaga je zame bila res šok in lepo predčasno darilo za 18. rojstni dan!" je dodala skromna, a razigrana Anabel.