Zmagovalka Naše generacije razkrila, kam bo šel denar

Kim (foto: Planet TV) Planet TV
6. 6. 2014

Na Planet TV se je zaključil resničnostni šov Naša generacija. Tekmovalka, ki je osvojila največ zlatih kroglic, je bila Kim, ki nam je zaupala, zakaj bo porabila osvojeno denarno nagrado - 15.000 evrov.

Tiha blondinka Kim, ki je v celotnem bivanju resničnostne oddaje Naša generacija veljala za pravičnico, je zmagovalka resničnostnega šova.

Kim nam je povedala, da je bila ves čas to, kar je, a zmaga jo je presenetila: "Ko sem odprla škatlo in videla, koliko zlatih kroglic imam, sem bila neverjetno presenečena. Nisem si mislila, da so tako glasovali," je povedala Kim.

Tudi po zmagi v resničnostni oddaji ostaja zvesta sebi in pri njen na prvem mestu niso materialistične dobrine, zato bo nagrado nesebično tudi delila.

"Nekaj denarja bom dala Živi, ki ga nujno potrebuje, saj dela redno prakso, ki je plačana le en evro na uro. 700 evrov bom dala za živali, ker je sedem moja številka in ljudje si lažje pomagamo sami, medtem ko so živali bolj nebogljene," je povedala Kim, ki bo del denarja porabila za popravilo zob in kolekcijo oblačil, ki jo delata s prijateljico.

"Oblačila so zelo preprosta in na njih so posebna življenjska sporočila," je s svojimi nadaljnjimi cilji končala pogovor Kim.

Priporočamo