Znan je datum nove sezone Usodnega vina

Znan je datum nove sezone Usodnega vina (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
4. 1. 2017

Po tem, ko smo se v decembru poslovili od tretje sezone serije Usodno vino, so iz POP TV zdaj končno sporočili datum, s katerim bomo na TV zaslonih lahko spremljali novo sezono.

Injo, Klemena, Jana, Nino in ostale glavne like priljubljene serije Usodno vino bomo na malih zaslonih lahko spremljali že 23. januarja, ko se bo serija ponovno vrnila na glavni termin POP TV ob 20.00.

Kot so nam povedali na POP TV, bo nova sezona prinesla nove nepredvidljive zaplete in nove ljubezenske zgodbe, postavljalo pa se bo tudi vprašanje, ali Nina in Martin še vedno verjameta v ljubezen. Se bo njuna pot končno združila ali dokončno ločila?

Sicer pa četrta sezona prinaša še eno novost. V novi sezoni se bosta priljubljeni igralski zasedbi pridružila nova lika, Maks Zorc in divja Šantal. V Maksove, z vsemi žavbami namazane čevlje, bo stopil odličen Pavle Ravnohrib. Šantal bo upodobila privlačna Lara Jankovič. »Prihaja Irena Vovk alias divja Šantal. Je simpatična, zgovorna, brez dlake na jeziku, ljubiteljica noči. Postala bo svetovalka za moško-ženske odnose, ker ne želi več biti lahka punca. S svojim stilom oblačenja in obnašanja nehote meša štrene, čeprav jih ne želi.
 Na snemanju je vedno zabavno, ker veljam za malce bolj komičen lik. Najbolje od vsega pa je bilo, ko sem pri moškem delu ekipe požela ogromno občudovanja in komplimentov, ko sem bila preobražena v Šantal. Razmišljam o tem, da bi spremenila svoj stil oblačenja ...« je o svojem liku še povedala Lara Jankovič.

Sicer pa je serija že v preteklih sezonah požela veliko odobravanja slovenskih gledalcev, predvsem otrok, ki v glavni igralki Inji Zalta in glavnem igralcu Klemenu Janežiču vidijo velika vzornika. Pred kratkim smo nekaj velikih oboževalcem omenjene serije odpeljali tudi na ogled studia Usodno vino, kjer so spoznali tudi glavne igralce, kako smo se imeli na začetku decembra, pa si lahko ogledate tukaj