Znan obraz ima svoj glas: Kdo bo nastopil v novi sezoni?

Znan obraz ima svoj glas: Kdo bo nastopil v novi sezoni? (foto: arhiv Nove) arhiv Nove
Vir: Nova
3. 9. 2017

Po govoricah, kdo naj bi bil voditelj nove sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas, smo iz dobro obveščenih virov izvedeli tudi imena nekaterih izmed nastopajočih. Tako naj bi se med osmico znanih Slovencev znašli vsaj trije že zelo uveljavljeni glasbeniki.

Prva od trojice naj bi bila Lea Sirk, ki je sicer študirala flavto na glasbenem konservatoriju v Ženevi in se že vrsto let ukvarja s petjem. Nazadnje smo jo lahko spremljali kot pevko plesnega orkestra šova Zvezde plešejo. Širši javnosti pa je postala znana tudi s sodelovanjem v 3. sezoni bitke talentov. Poleg Lee naj bi na oder stopila tudi pevka Eva Černe, ki jo trenutno lahko gledamo v uspešnem muzikalu Moje pesmi moje sanje. Simpatična mladenka je pred kratkim magistrirala na Akademiji za glasbo in postala magistra akademska glasbenica pevka.

Ob boku simpatičnih pevk pa naj bi se znašel tudi pevec Marijan Novina, ki se ga najbolj spomnimo v vlogi kmetovalca v resničnostnem šovu Kmetija slavnih. Prav tam je dobil nagrado za najbolj priljubljenega člana družine po glasovanju občinstva. Na slovenski glasbeni sceni ga spremljamo že več kot 30 let, izdal je več kot 70 svojih pesmi in nastopil na številnih slovenskih in mednarodnih glasbenih festivalih, od koder je prinesel veliko priznanj in visokih uvrstitev.

Sicer pa nihče od omenjene trojice naših domnev ni želel komentirati, zato smo se po odgovore obrnili na Pop TV.  "Četrta sezona oddaje Znan obraz ima svoj glas napoveduje eno izmed bolj barvitih, iskrivih in energičnih izvedb, ki bo krojila zabavne nedeljske večere. Celotna ekipa se intenzivno pripravlja na nepozabne preobrazbe domačih in svetovnih zvezd. Tla se bodo znova zatresla pod novimi izzivi, pred katere bodo postavljeni nastopajoči," so nam sporočili iz medijske hiše, a govorice o nastopajočih niso ne potrdili ne zavrnili.

Barbara Majič