Znana astrologinja razkrila, kdo skrbi za finačno obilje Lorelle Flego

Znana astrologinja razkrila, kdo skrbi za finačno obilje Lorelle Flego (foto: Zen) Zen
15. 7. 2021

Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja, je o voditeljici Lorello Flego razkrila zanimive podrobnosti, ki jih do zdaj verjetno še niste vedeli.

"V svojem domu, v četrti hiši, ki nakazuje domače korenine, ima namreč altruističnega Jupitra, ki v element rib želi samo harmonijo, dobro počutje in mir za ves svet. To področje ji je že zdaj podprto prav s prehodom Jupitra in bo imela vse do konca leta 2022 podporo za dobro selitev ali prenovo doma, pa tudi izboljšanje domačega počutja. Tudi sicer ima na materialnem področju Luno v znamenju kozoroga, ki ji podobno kot pri Melanii Trump daje izjemen občutek za lepoto, modo, pa tudi klasične, tradicionalne vrednote, ki jih vpeljuje v vse vidike svojih materialnih dobrin. Tako ureja svoj dom in svoje poslovno poslanstvo. Da vztraja v teh dogodivščinah življenja poskrbi črna luna, ki je prav tako v drugi hiši, v materialnosti, a v znamenju vodnarja, kar ji podpore svobodomiselno iskanje rešitev takrat, ko je to potrebno.

Luni skrbita za njeno obilje in fizične dobrine, nasproti tema dvema pa je v osmi hiši Sonce v znamenju raka, zraven pa sta še Saturn in Merkur, ki dajejo Lorelli podporo pri sodelovanju z energijami, sočasno jo podpirajo pri njeni unikatnosti in drugačnem razmišljanju. Ker je Saturn čisto zraven Sonca, pomeni, da je Lorella urejena in sistematična oseba, ki si prizadeva za čim večjo urejenost na vseh ravneh, torej ne samo na zunaj, temveč tudi za notranje harmonično življenje. Jasnost ji daje Merkur, ki ga tudi pri tem podpira Saturn, kar pomeni, da ima Lorella za vzor starejše od sebe in da sta ji klasika ter tradicionalnost zanimivo izhodišče za vse."

Vir: Dobra karma