Znana astrologinja razkriva, kaj v prihodnjih dveh letih čaka Heleno Blagne, vse to se ji obeta!

Znana astrologinja razkriva, kaj v prihodnjih dveh letih čaka Heleno Blagne, vse to se ji obeta! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
8. 6. 2021

Zdaj je znano, kaj se že kmalu obeta Heleni Blagne in čemu se bo najbolj posvetila.

"Helena Blagne je 8. maja praznovala svoj 58. rojstni dan. Prizemljena bikica po horoskopu ima kar veliko ognja v svoji astrološki karti, saj sta v znamenju ovna njena Jupiter in Venera, njen Mars pa je v znamenju leva. To pomeni, da se ne vda kar tako, da ji je izjemno pomemben njen videz, ki jo podpre pri osvoboditvi kreativnosti, njene ženske energije, in da konkurence preprosto ne priznava. Zaveda se svoje vrednosti in jo zna tudi dobro predstaviti.

V prihodnjih letih bo imela največjo podporo pri vzpostavitvi novega načina sodelovanja z javnostjo, osvobodila se bo nekaterih notranjih strahov in globljih čustvenih ran ter zaživela bolj sproščeno. Njena progresirana Luna preide ravno 10. maja iz znamenja strelca v kozoroga, kar pomeni, da se bo v naslednjih dveh letih bolj posvetila karieri in se odmaknila od nekaterih ljudi, ki jim ne bo mogla več zaupati."

Vir: Dobra karma

Priporočamo