Znana astrologinja razkriva, zakaj je Luka Basi tako zdravstveno občutljiv

Znana astrologinja razkriva, zakaj je Luka Basi tako zdravstveno občutljiv (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
13. 10. 2021

Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja, je glasbeniku Luki Basiju napovedala zanimive stvari, med drugim pa tudi prestižne duete.

"Z Neptunom in Uranom v znamenju kozoroga zvesto sledi karieri in usodi, ki ga včasih malo na nenavaden način preusmeri in mu tako pokaže pravo pot. Z Venero in Kironom v znamenju device pa je naklonjen medicinskim sestram in tudi s svojo senzibilnostjo lahko podpre pozitivne kakovosti v ženskah. Kiron, karmična rana, v znamenju device pa ga lahko prisili, da bo moral na svoje zdravje bolje pogledati, saj je precej občutljiv, še posebej, če živi bolj nestabilno življenje z neredno prehrano.

Tanja Žagar odkrito o ločitvi: "Ne vem, zakaj bi živel v odnosu, ki si ga ne želiš več."

Leto 2022 mu bo prineslo okrepitev pozitivnih odnosov, nova spoznanja za lastno življenje in tudi podporo, da še bolj prodre v tuji svet s svojo kreativnostjo. Do konca leta 2023 bo še precej čustven in si bo želel in tudi uredil družinsko življenje, saj ima progresirano Luno, ki kaže na njegov čustveni naboj, v znamenju raka. Po 24. 12. 2022 pa preide v znamenje leva, kar mu bo okrepilo ugled in sodelovanje v prestižnih duetih ali okoliščinah."

Vir: Dobra karma

Priporočamo