Znana astrologinja Zvezdani Mlakar napoveduje zaplete in prekinitve

Znana astrologinja Zvezdani Mlakar napoveduje zaplete in prekinitve (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
17. 9. 2021

Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja, naši igralki Zvezdani Mlakar napoveduje nekoliko bolj turbulentno obdobje, a se bodo stvari do konca leta uredile.

"Progresirana Luna kaže notranje stanje ter povezanost z usodnimi potezami. Ker je zdaj v znamenju ovna in bo ostala do 21. 11. 2023, to pomeni, da se bo v tem času se težje umirila, da bo pretirano delavna, a stvari se kar ne bodo umirile. Po tem obdobju pa bo progresirana luna prešla v znamenje bika, kar jo bo umirilo in ji odprlo priložnosti za pridobivanje materialnih dobrin, ki jih bodo takrat več pomenile.

Njeno progresirano Sonce pa je v znamenju raka, kar ji daje željo po harmoničnem domu ter okrepitvi večje dramatike v življenje samo.

Glede na postavitev zvezd se ji lahko zgodi, da se bodo nekatere stvari vmes zamajale ali celo prekinile, se bo pa vse uredilo do konca leta, ko bo imela priložnost znova krepiti svojo voljo in nekatere stvari doživeti po svoje. Prihodnje leto ji bo v podpori Jupitra prineslo odločne kreativne izzive in vse se bo prestavilo na njej bolj zanimivo in materialno hvaležno raven delovanja."

Vir: Dobra karma

Priporočamo