Znana deseterica finalistov za Mistra Slovenije

27. 4. 2015
Deli

Po minulem polfinalnem dogodku v ljubljanskem klubu Cirkus je znanih deset finalistov lepotnega izbora Mister Slovenije, ki so si zagotovili finalni nastop v juniju, ko bo razglašen tudi zmagovalec.

Umetnica ličenja Barbara Fartek je poskrbela, da so bili nastopajoči popolnega videza.
Organizator Erik Ferfolja in uradna fotografinja projekta Ana Gregorič
Za glasbene nastope na prireditvi sta poskrbela talentirana Žan Serčič in Anja Baš.
Strokovno komisijo so sestavljali mister Fashion Days 2014 Nejc Zidar, manekenka in vizažistka Karin Škufca, mister Slovenije 2014 Mitja Nadižar, miss športa 2009 in modna blogerka Ajda Sitar ter Cosmo Mister 2014 Domen Mihelič.
Stilistka dogodka Nataša Belcijan in direktorica Fashion Days Nataša Horvat.
Organizatorja dogodka Erik Ferfolja in Nina Uršič ter zabavni voditelj prireditve Tadej Bricelj.
Nekdanji in aktualni mister: Mitja Nadižar, Bojan Ilijanič in Matjaž Kumelj
Koreograf dogodka Miha Krušič in njegovo dekle ter balerina Ana Klašnja
Plesalci iz Pro dance studia so navdušili.
Pevka Anja Baš
Pevec Žan Serčič.
zklesani kandidati v slogu Michaela Jacksona.
Miss športa 2009 in modna blogerka Ajda Sitar, mister Slovenije 2014 Mitja Nadižar, mister Fashion Days 2014 Nejc Zidar, manekenka in vizažistka Karin Škufca ter Cosmo Mister 2014 Domen Mihelič.

Projekt Mister Slovenije 2015 je dosegel prvi vrhunec. V ljubljanskem Cirkusu se je trlo znanih obrazov ter drugih ljubiteljev lepote in mode, da bi navijali za svoje favorite. Postavni mladeniči iz vseh koncev Slovenije so se predstavili v štirih hodih in vsekakor navdušili. Finalne vstopnice si je zagotovilo 10 kandidatov z najvišjimi ocenami po mnenju fotografinje Ane Gregorič, organizacije Mister Slovenije in članov komisije. Slednjo so sestavljali lanskoletni dobitniki lepotnih lent Nejc Zidar, mister Fashin Days 2014, Domen Mihelič, Cosmo mister 2014, in Mitja Nadižar, mister Slovenije 2014 in 4. spremljevalec na svetovnem izboru. Poleg omenjenih sta svoje ocene zapisali še Ajda Sitar, miss športa 2009 in modna blogerka, ter manekenka Karin Škufca. Neposredno, ne glede na ocene večera, sta se v finale uvrstila zmagovalca facebook glasovanja. To sta izklesana Gorenjca Matjaž Mavri Boncelj iz Tržiča in Miha Repinc iz Stare Fužine pri Bohinju. Preostalih osem mest pa so si zagotovili Alen Nuhanović iz Postojne, Andraž Logar iz Kranja, Axel Luxa iz Sežane, Klemen Orter iz Velenja, Matija Peklaj iz Ljubljane, Matjaž Lesjak iz Ptuja, Miha Ratajc iz Celja in Žiga Štangar iz Škofljice.

Zabavno, vroče in vreščeče!

Nadvse vreščeč dogodek je vodil zabavni radijski voditelj Tadej Bricelj. Za še nekoliko bolj vroče vzdušje pa so poskrbeli prekaljeni plesalci iz Pro dance studia ter pevca Žan Serčič in Anja Baš. Sicer pa so se fantje pod koreografsko taktirko Mihe Krušiča predstavili v predstavitvenem hodu v znamenju Michaela Jacksona in treh ocenjevalnih hodih. Žirija je svoje mnenje izrazila v športnem hodu Proteini.si, trendovkem hodu Fashion Days in razgaljenem hodu v perilu Goundies.com. Da so bili postavni fantje še nekoliko bolj čedni pa so poskrbeles umetnice ličenja iz lepotne hiše Artebellus. Po razglasitvi finalistov večera še ni bilo konec, saj se je nadaljeval z zabavo in nazdravljanjem do jutranjih ur.

Naporne priprave na finale

Pred deseterico finalistov je naporen mesec in pol. Zdaj jih čakajo fotografiranje, srečanja, delavnice in druge aktivnosti povezane s pripravami na glamurozni finalni dogodek. Za dva dni se bodo odpravili tudi na intenzivne priprave v kranjskogorski hotel Špik, kjer bodo sodelovali s priznanimi strokovnjaki na področju fotografije, nastopanja, mode in športa. Kdo bo postal mister Slovenije 2015 in si bo poleg drugih nagrad zagotovil odhod v italijansko prestolnico mode, pa bo znano v prvi polovici junija.