Znana Slovenka odvrgla obleke in pokazala seksi postavo v čudovitem perilu, številne je navdušila (tudi nas!)

Znana Slovenka odvrgla obleke in pokazala seksi postavo v čudovitem perilu, številne je navdušila (tudi nas!) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2022

Izbrala je drzno barvo, ki na simbolni ravni ponazarja ljubezen in strast. Dovolj pomenljivo, se vam ne zdi?

Nika Urbas je zagotovo ena od tistih znanih Slovenk, ki vzorno skrbi za svoje telo, kar se ji še kako pozna. Brez težav se lahko v kopalkah ali spodnjem perilu postavi pred objektiv in prav vedno bo požela glasno odobravanje.

Vaaau, je TO najbolj drzna fotografija Gaje Prestor doslej? Nam se že zdi tako, poglejte jo še vi!

Poleti nas je večkrat razveselila z lepimi modeli kopalk, ki jih je izbrala zase, zdaj pa je na vrsto prišlo lepo spodnje perilo, ki ji pristoji kot ulito. "Ob sobotah vstajam pozno, pa ti?," je ob okusnih fotografijah zapisala Nika. Na slikah je mogoče videti detajle na izbranih kosih, pa tudi njeno čvrsto postavo. Tako je hitro mogoče opaziti, da je Nikino telo brez trohice maščobe, pa tudi celulit ni nič kaj viden.

TAKŠEN je avto Urške Klakočar Zupančič: Res je vpadljiv, tako kot njen (vedno urejeni) videz

Naša modna poznavalka in vplivnica ne skriva tega, da se kar pošteno poti v telovadni dvorani za tak rezultat. A pomembno je, da je na prvem mestu njeno zdravje - s svojim početjem je vzornica številnim damam, pa tudi pravi navdih, ko je treba zbrati disciplino in vztrajati pri vadbi, kar ni vedno prav lahko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)