Znana Slovenka pred kamerami s Kim Kardashian

Doroteja Premužič je pred kratkim odpotovala v Dubai ... (foto: printscreen instagram) printscreen instagram
16. 1. 2017

Sestre Kardashian so v zadnjih letih zanetile medijsko revolucijo, ki ji ni para. Njihova priljubljenost vse bolj narašča tudi pri nas, znana Slovenka, pa se je nad njenimi spretnostmi tako navdušila, da se je usedla na letalo proti Dubaju in jo v mestu, kjer je vse mogoče, tudi spoznala.

Kim Kardashian West v tem priljubljenem mestu na bližnjem Vzhodu že vrsto let zapored organizira tečaj ličenja s svojim vizažistom Mariem Dedivanovićem, ki je sicer po rodu Hrvat.

Omenjenega tečaja se je pretekli teden udeležila tudi Doroteja, ki tako v Sloveniji kot tudi preko meja že velja za eno izmed najbolj perspektivnih umetnic ličenja, saj skrbi že za številna znana imena. 

Doroteja se je tako iz prve vrste učila trikov ličenja, ki jih uporablja razvpita Kim Kardashian West in s tem pravzaprav spoznala trende, ki jim sledi velika večina modnih navdušenk.

A tečaj ni bil usmerjen le na lepotne trende, saj je Kim na predavanju prav tako ponudila nekaj nasvetov in trikov za boljšo samopromocijo ter za vodenje uspešnih družabnih omrežji, s katerimi je sama pred časom tudi močno zaslovela.

Priporočamo