Znana Slovenka zdaj o Ladu Bizovičarju razkriva tole (veliko časa preživi v njegovi družbi)

20. 6. 2023
Deli
Znana Slovenka zdaj o Ladu Bizovičarju razkriva tole (veliko časa preživi v njegovi družbi) (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

V zakulisju se očitno že dogaja na polno in zagotovo ni dolgčas niti za trenutek.

Šov Slovenija ima talent je med gledalci zelo priljubljen - ne samo zaradi izjemnih nastopajočih, temveč še zaradi hudomušnih in zabavnih ter iskrenih žirantov. V novi sezoni žirantske stolčke zasedajo Ana Klašnja, Andrej Škufca, Lado Bizovičar in Marjetka Vovk.

Preberite še: Indira Ekić zase izbrala zelooo hude kopalke, v njih je videti kot prava diva, barva in kroj sta izvrstna

Ena od žirantk, naša balerina Ana, je pred kratkim pokazala utrinek iz zakulisja. Nedvomno se med delom tudi zabavajo, kot gre razbrati iz objavljenega posnetka. Seveda številne zanima, kako se kolegi med seboj razumejo, tako da je Ana razkrila tudi to.

"Lov za Talenti se je začel. ⭐️✨ Avdicijske oddaje si še vedno lahko ogledate v živo, nam pridete pomagat in navijat. 💪  Andrej se je super zalaufal, Marjetka je čist razigrana, Lado pa je Lado in človk ga pač more imet rad," je bila iskrena Ana. Jasno je, da se lepo razumejo in sprejemajo drug drugega, kar pa ni vedno mačji kašelj.

Morda vas zanima še: Saša Lendero do zdaj ni veliko govorila o ločitvi, zdaj pa je na dan prišlo tole

Nova sezona šova bo zagotovo drugačna, saj se je po osmih letih z žirantskega stolčka poslovil Branko Čakarmiš, generalni direktor medijske hiše Pro Plus, na njegovo mesto pa je prišel Andrej Škufca. Slednji tovrstne izkušnje že ima, saj je kot žirant sodeloval v šovih Zvezde plešejo in Znan obraz ima svoj glas. Prepričani smo, da bo šov z njegovo pomočjo še zanimivejši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

Poglejte si še: Blaž Švab in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o tem, da imamo kot družba veliko težav z izražanjem čustev, o fenomenu Noč Modrijanov in ohranjanju skromnosti.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem