Znana slovenska pevka odkrito o zlorabi, ki jo je doživela v otroštvu in o posledicah, ki so sledile

Znana slovenska pevka odkrito o zlorabi, ki jo je doživela v otroštvu in o posledicah, ki so sledile (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2022

Nekdanja pevka skupine Tabu, Nina Vodopivec, se zdaj iz ZDA vrača nazaj v domovino.

Pred časom je odšla čez lužo, a tam se ji je zalomilo, zato je prek spletne aplikacije zbirala denar za vrnitev domov (več o celi zgodbi boste izvedeli TUKAJ). Pred kratkim pa je presenetila tudi s svojim razkritjem, ki ga je zaupala reviji Jana. Razkrila je, kaj je doživela v otroštvu in zgodba je izjemno žalostna. Imela je samo devet let.

"Sama sem se do 40. leta kopala v temnih zaklenjenih skrivnostih, kot sta spolna zloraba patra pri devetih letih in življenje z očetom, ki je našel smisel življenja v alkoholu in jezi. In prav življenje v vsakdanjem strahu me je zaznamovalo."

Povedala je še, kaj je botrovalo temu, da je izgubila glas, kar je za seboj potegnilo druge spremembe v njenem življenju.

"Zgodila se je mentalna manifestacija, ki je bila posledica mojega otroštva. Prevzela me je negotovost, in ker nisem imela zgrajene samozavesti, je zmagal strah pred izgubo. Vedno sem živela s strahom pred ljudmi."

vir: revija Jana

Ob tem lahko samo rečemo: Nina, kapo dol za ves pogum!