Znana slovenska televizijska voditeljica brez olepševanj: "Tole bo čisto obrekovanje!"

22. 8. 2023
Deli
Znana slovenska televizijska voditeljica brez olepševanj: "Tole bo čisto obrekovanje!" (foto: Planet TV)
Planet TV

Na posnetku ta znana slovenska televizijska voditeljica razkriva, zakaj se ljudje, ki opravljajo te poklice iz leta v leto bolj redijo in hitreje starajo. Ste med njimi?

Slovenska televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer, ki jo že mnogo let gledamo v pogovorni oddaji Klepet ob kavi, kjer z različnimi sogovorniki razkriva različne zanimive teme. Kandorferjeva pa je aktivna tudi preko družbenih omrežij, s svojimi številnimi spletnimi sledilci deli zanimive ugotovitve in razkriva, kje vse se skrivajo strupi in prežijo na naše zdravje.

Špela Močnik v roza kratkih hlačkah ukradla vse poglede in pokazala svojo simpatično mamo!

Tako je nedavno v Instagram zgodbi razkrila, kateri so tisti poklici, ki naj bi povzročali hormonsko neravnovesje in tako pripomogli k temu, da se nalagajo odvečni kilogrami ter da se ljudje, ki te poklice opravljajo, tudi veliko hitreje starajo. Navedla je poklice, kot so: frizerka, manikerka, pleskarji, polagalci parketov in podobi. Vzrok, zakaj naj bi se ljudje, ki opravljajo takšne in podobne poklice redili in hitreje starali naj bi se skrival v težkih kovinah.

"Tole sedaj bo totalno obrekovanje," je pojasnila v posnetku, ki ga je dala v Instagram zgodbo ter na svoj Tiktok kanal in nadaljevala: "Pred petnajstimi leti sem v enem frizerskem salonu snemala en prispevek in je bila tam ta frizerka, ki se jo zelo dobro spomnim, ker je bila 'ful faca'. In že petnajst let jo v bistvu spremljam, ker v to isto stavbo hodim na masaže, včasih enkrat na tri mesece, včasih enkrat na mesec, včasih tudi po pol leta ne."

Tega o Rosviti Pesek res še nismo vedeli, priljubljena voditeljica je še kako presenetila!

V nadaljevanju je Kandorferjeva razložila, da je v teh petnajstih letih ta frizerka pridobivala kilograme. "Samo pridobivala je kilograme, kilograme, kilograme in se pospešeno, pospešeno starala," je razložila in dodala: "In zakaj to v bistvu govorim? Ker je ona lena ali karkoli? Ne. zato, ker večina frizerk in večina žensk, ki delajo v različnih salonih in tako naprej, so polni, polni toksinov, predvsem težkih kovin."

@prerojena Xenoestrogeni, toksini, težke kovine ... #selfcare #tezkekovine #frizer #frizerka ♬ original sound - Klepet ob kavi

BONUS VIDEO: Pogovor z Luko Basijem