Znana televizijska voditeljica o tem, kaj si zdaj misli o partnerskem odnosu, njen pogled se je spremenil

Znana televizijska voditeljica o tem, kaj si zdaj misli o partnerskem odnosu, njen pogled se je spremenil (foto: Planet TV) Planet TV
30. 4. 2021

Anja Markovič zdaj vodi oddajo Nasmeh zdravju, je novinarka in urednica hkrati, v svojem delu pa nadvse uživa.

Simpatična voditeljica se je gledalcem prikupila že prej, saj je že kar nekaj let prepoznaven televizijski obraz. Ker ji veliko pomeni zdrav način življenja, je zdaj, ko vodi oddajo, posvečeno prav tej temi, še posebej zadovoljna.

Nič čudnega ni, da marsikoga zanima tudi njeno zasebno življenje, ki pa ga ohranja zase. A pred kratkim je v enem od intervjujev razkrila, da je v zvezi že nekaj časa ter da je mirna in zadovoljna. Opisala je še, kako se je spremenil njen pogled na partnersvo.

"Zdaj vidim, da ni pomembno to, da na stvari vedno gledaš enako kot partner, temveč da imaš enako vizijo življenja in se trudiš v isto smer. In da moraš sprejemati kompromise, česar včasih nisem znala.

Partnerja moraš sprejeti kot svet zase in medsebojna različnost je pri tem zgolj prednost, ki ti omogoča osebno rast. Je pa dobro, če imata partnerja podoben življenjski slog. Šport in hrana sta tudi tu pri meni tisti stvari, ki sta lepilo odnosa."

Vir: revija Zvezde Lady

Priporočamo