Znane obraze bodo ob nedeljah ocenjevali povsem novi žirantje

Znan obraz ima svoj glas (foto: POP TV) POP TV
20. 9. 2019

V peti sezoni priljubljenega zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas bodo žirantske stole zasedli novi obrazi in strašno prikupni stasi. Lara Komar, Lea Sirk in Marko Miladinović bodo postali novi sopotniki ob nedeljskih večerih.

Pod taktirko priljubljenega voditelja Denisa Avdića bodo nastopajoče komentirali, kritizirali, navdušeno ploskali in iskreno jokali. In kdo sestavlja novopečeno 'žiranstko mafijo', kot so jo poimenovali v preteklih sezonah?

Lara Komar je gledališka, TV in filmska igralka, ki je gledalcem POP TV priveslala v srca po Reki ljubezni. Mediteranska lepotica neštetih talentov in znanj. »Pred mano je vznemirljiva avantura. Žirantka v spektaklu, ki je poln vsega, kar ljubim: petja, glasbe, plesa, preoblek, preobrazb. Komaj čakam, da sedem za mizo z novimi kolegi, ki vem, da so kot jaz navdušeni in pripravljeni na nove izzive,« je strnila miss Trsta in magistrica marketinga.

Lea Sirk je pevka, glasbenica in aranžerka, ki je v Ženevi magistrirala na smeri flavtist solist. Pogumna lastnica najbolj divjih pričesk in še bolj odbitih barvnih odtenkov. Vokalistka in bekvokalistka velikim slovenskim imenom. »To bo zame velik izziv, saj dobro vem, kaj pomeni stati na tistem odru in štiri mesece dihati za to oddajo. Bom pa zaradi tega veliko lažje presodila napredke, ki se bodo iz tedna v teden videli pri tekmovalcih. Komaj čakam, da jih spoznam in skupaj začnemo ta nori šov, ki bo jesen naredil tako pozitivno,« je pred novo sezono dejala večkratna spremljevalna pevka na Evroviziji, lani uspešna predstavnica Slovenije na Portugalskem. Hvala, ne? Vsekakor, ja!

Marko Miladinović - Mile ima mnogo zanimanj in nazivov: igralec, kreativni direktor, tekstopisec in producent. Gurman, ki ve, kje fino jesti, Doza iz filma Jebiga in Mile iz Šiška Deluxe. Kaj pa naj bo drugega? »Najbolj me žene dejstvo, da bom dejansko soustvarjal potencialno prihodnost tekmovalcev in vse to v družbi dveh opasnih žensk in enega zelo navitega voditelja. Pričakujem zelo vročo sezono, polno smeha, pa tudi kakšnih solzic. Gre za precej čustveno zasedbo,« je zaključil odličen pripovedovalec vicev in visok moški strašno dobrodušne narave.