Znane Slovenke: Napočil je novi babyboom

Znane Slovenke: Napočil je novi babyboom (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
15. 8. 2016

Letošnje leto so zaznamovale že številne znane nosečke, ki so postale mamice. Čeprav je seznam že dolg, pa se vedno znova pojavi kakšna novička, ki razkrije bodočo mamico.

In tako je tudi nedavno odjeknilo, da bo že tretjič zibala Monika Pučelj. Nekoč uspešna in prodorna glasbenica Monika Pučelj je nedavno razkrila, da je v veselem pričakovanju. Glasba je postavni in vedno nasmejani Moniki še vedno zelo blizu, je pa res, da se je že pred časom preusmerila v podjetniške vode, in sicer se ukvarja s kozmetičnimi storitvami.

Ob vsem tem pa je polno zaposlena mamica. In tudi nosečnost ji ni več tuja, saj ima doma že dva otroka. Doma jo tako razveseljuje šestletni Aleksander in Alina, ki je maja dopolnila tri leta. "Ko imaš dva otroka, je precej pestro. Midva sva imela srečo, da Aleksander ni bil ljubosumen, res pa je, da sva mu namenjala še dodatno pozornost. Zdaj je že veliko lažje," nam je takrat zaupala Monika. Kako pa bo zdaj, ko bodo trije, pa se Monika ne obremenjuje. Saj ve, da bosta otroka za bratca ali sestrico odlično poskrbela.

Med nosečkami, ki trenutno še skrivajo svojo srečo, pa je tudi nekdanja miss Slovenije Lana Mahnič Jekoš, ki pa ima rok decembra. Lana se je nedavno tudi poročila s svojim izbrancem Tomažem, s katerim sta nato pobegnila počitnikovat na sončno Ibizo.

V veselem pričakovanju pa naj bi bila ponovno tudi nekdanja smučarska tekačica Petra Majdič, ki je že mamica skoraj leto in pol stari punčki Ani in v materinstvu nadvse uživa. Tako kot je bila odlična v športu, je odlična tudi na področju starševstva in je tudi kot mamica ves čas v pogonu in se s svojo punčko veliko giblje na svežem zraku. Očitno je spet napočil babyboom med znanimi Slovenkami.

Tekst: MIMA
Foto: Tibor Golob

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri