Znane Slovenke že na poletnem potepu: Ena destinacija je še posebej priljubljena!

Znane Slovenke že na poletnem potepu: Ena destinacija je še posebej priljubljena! (foto: profimedia) profimedia
18. 6. 2021

Za nekatere so se poletne počitnice že začele, spet drugi pa jih nestrpno pričakujejo.

Tudi med znanimi in slavnimi je nekaj takih, ki so prve poletne dneve že izrabili za vsaj kratek pobeg na morje, med destinacijami, ki izstopajo, pa je tokrat Korčula. V zadnjih dneh se je tam mudilo kar nekaj znanih Slovenk, ki so se prek družbenih omrežij oglašale z lepimi prizori.

1. Hajdi Korošec Jazbinšek

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Bila je med prvimi, ki se je v tej sezoni podala na ta čudovit hrvaški otok in svojim sledilcem ponosno pokazala, kako lepo se ima. Na Korčuli se je mudila s svojo družinico. Zdaj so že doma, a ne dvomimo, da jih bo pot kmalu ponesla na kakšno novo destinacijo.

2. Špela Grošelj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Postavna pevka in voditeljica ne skriva svoje ljubezni do morja in poletja. Takoj, ko je bilo mogoče (oziroma ko so se ukrepi nekolikanj sprostili), je odpotovala na slovensko obalo in obiskala svojo najljubšo restavracijo. Pred kratkim pa je spakirala kovčke in se prav tako podala na Korčulo, kjer ji nikakor ni dolgčas, kot je videti na njenem Instagram profilu.

3. Jasna Kuljaj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Naša priljubljena voditeljica je razveselila s prizorom v mini bikiniju - pokazala je, da se ji meseci, ko smo večino časa preživljali doma, niti malo ne poznajo in da je njena postava res zavidanja vredna. Na Korčuli je srečala Špelo Grošelj in zagotovo sta uživali. Ker je poletje še dolgo, ga bo Jasna znala izkoristiti tako, kot ji najbolj ustreza in ga preživeti v družbi svojih najbližjih.

Priporočamo